22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Χανιά: Λουκέτο στη μονάδα αιμοκάθαρσης “ΙΑΤΟΣ” – Στο δρόμο 15 εργαζόμενοι

Ημερομηνία:

Νέο λουκέτο στα Χανιά. Με ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Χανίων, εκφράζει την οργή και την αγανάκτηση του για το νέο «λουκέτο» στην τοπική αγορά, αυτή τη φορά στην πρότυπη μονάδα αιμοκάθαρσης «ΙΑΤΟΣ», που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη δουλειά τους 15 εργαζόμενοι.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ακόμη 15 εργαζόμενοι προστίθενται στην στρατιά των ανέργων, χάνοντας τη δουλειά τους εξαιτίας της κρίσης του συστήματος και των ανταγωνισμών των επιχειρηματικών ομίλων. Το Εργατικό Κέντρο Χανίων συμπαραστέκεται στους απολυμένους της πρότυπης μονάδας αιμοκάθαρσης «ΙΑΤΟΣ», και καταγγέλλει τη Διοίκηση της Επιχείρησης, που αδιαφορώντας για την τύχη των εργαζομένων και των οικογενειών τους, έκλεισε ξαφνικά και οι 15 εργαζόμενοι βρέθηκαν κυριολεκτικά στον δρόμο μέσα σε μία νύχτα.

Να σημειώσουμε ότι στους εργαζόμενους οφείλονται δεδουλευμένα 8 μηνών και προς τιμήν τους σήμερα φρόντισαν έτσι ώστε όλοι οι ασθενείς τους να μεταφερθούν σε άλλες μονάδες αιμοκάθαρσης και στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χανίων στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να διασφαλιστούν στο ακέραιο τα δικαιώματά τους.

Θα κάνει τα πάντα προκειμένου να διασφαλιστούν τόσο οι αποζημιώσεις τους όσο και τα δεδουλευμένα (χρωστούμενα) τους

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση: Η Κρήτη στα χρόνια της κατοχής (1941-1945)

Στην Αθήνα θα ταξιδέψει η ιστορία της Κρήτης την...

100 φωνές τραγουδούν για τον Μάνο Λοΐζο

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακές Ενότητες Χανίων & Ρεθύμνου,...