15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Χανιά: Συγκέντρωση και πορεία για την απελευθέρωση της Ηριάννας και του Περικλή | Φωτός

Ημερομηνία:

Συγκέντρωση και πορεία αλληλεγγύης για την απελευθέρωση της Ηριάννας και του Περικλή πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα Χανιά, όπως και σε μια σειρά από άλλες πόλεις, και στην οποία καλούσαν οργανώσεις και συλλογικότητες της Αριστεράς.

Ήταν μια ηχηρή, πρώτη απάντηση ενάντια στην τρομοκρατία του τρομονόμου και στην στοχοποίηση των κοινωνικών αγώνων και των κινημάτων.

Η διαδήλωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης υπέρ των Ηριάννα Β.Λ. και Περικλή Β. ξεκίνησε με συγκέντρωση στην πλατεία της Αγοράς όπου οι παρευρισκόμενοι ενημέρωναν τον κόσμο για τον σκοπό της διαδήλωσης ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πορεία όπου συμμετείχαν με κοινό πανό η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χανίων, η Λαϊκή Ενότητα Χανίων, το ΝΑΡ, νΚΑ, ΠΚΑ και το ΣΕΚ Χανίων ενώ ακολουθούσαν η Πρωτοβουλία Αντίστασης με δικό της πανό και ομάδα αναρχικών.

Δείτε φωτογραφίες:

IMG_20170718_205531 IMG_20170718_205604

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ