19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Χανιά: Τα προγράμματα του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων

Ημερομηνία:

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ, ενημερώνει το κοινό για την έναρξη των κάτωθι προγραμμάτων της τρέχουσας περιόδου:

1. Ομάδα προσωπικής ανάπτυξης : για ενήλικες, με στόχο την εμβάθυνση σε θέματα σχέσεων και δυσκολιών της καθημερινής ζωής. Έναρξη : 13/05/2021, ώρα 10.00 έως 12.00.

2. Ομάδα γονέων εφήβων: για γονείς, με στόχο την εμβάθυνση σε θέματα που αφορούν στο ρόλο τους και στη σχέση τους με τους εφήβους. ΄Εναρξη : 31/05/2021, ώρα 10.00 έως 11.30.

3. Πρόγραμμα ατομικής συμβουλευτικής για μαθητές λυκείου ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων: με στόχο την υποστήριξή τους σε κάθε δυσκολία που βιώνουν ενόψει αλλά και μετέπειτα των εξετάσεων. Πρωινές/απογευματινές ώρες, κατόπιν συνεννοήσεως.

4. Πρόγραμμα πρόληψης της παιδικής κακοποίησης: για βρεφονηπιοκόμους και γονείς, με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρησή τους επί του θέματος. ΄ Εναρξη : 18/05/2021, ώρα 18.00 έως 20.00.

Η συμμετοχή σε όλα τα προγράμματα είναι δωρεάν. Ακολουθώντας το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, τα προγράμματα θα πραγματοποιηθούν είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.prolipsichania.gr και στα τηλέφωνα 2821028166 και 2821051214.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...