16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Χανιά-“Χαμόγελα” στο Γ.Δασκαλογιάννης

Ημερομηνία:

Αύξηση στις αφίξεις παρουσίασε το Αεροδρόμιο των Χανίων, κατά 25% το Μάιο σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρυσι. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρήθηκε σε 4 ακόμη αεροδρόμια, εκείνο της Ζακύνθου, της Κέρκυρας, της Ρόδου και του Ηρακλείου. Μάλιστα όπως τόνισε ο Αερολιμενάρχης Χανίων Σταύρος Καστρινάκης, μαζί με τις πτήσεις που δέχτηκαν τα Χανιά και οι οποίες δεν προσγειώθηκαν στο Ηράκλειο, εξαιτίας της κακοκαιρίας, προσθέτουν ακόμα άλλο ένα 3%.
Ο Μάιος δείχνει ήδη ότι τα φετινά αποτελέσματα για τον τουρισμό στα Χανιά θα είναι κάτι παραπάνω από θετικά, ενώ το αυξημένο ποσοστό οφείλεται στην αμείωτη προτίμηση των Σκανδιναβών, στην προτίμηση από τους Ρώσους επισκέπτες, που καταφθάνουν με 6 έως 7 πτήσεις σε εβδομαδιαία βάση, από τις οποίες μάλιστα οι δύο είναι μεγάλα αεροσκάφη με πληρότητα έως και 500 επιβάτες και ένας λόγος ακόμα είναι ότι η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία Ryan Air έχει επιλέξει τα Χανιά ως σταθμό βάσης, ανεβάζοντας τις πτήσεις από 15 στις 26.
Το αεροδρόμιο προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του καλοκαιριού, λειτουργεί στα όρια σε ότι αφορά στην εναέρια κυκλοφορία, στην πίστα και στο κτίριο, ενώ μέσα στις επόμενες 15 ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει και το έργο της επέκτασης του αεροδρομίου.

Βαγγέλης Φυντριλάκης-neatv.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...