14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Χαϊκάλης: «Είναι μία πολύ καυτή πατάτα, που θα την πάρω με αγάπη και αν είναι δυνατόν να τη… δροσίσω»

Ημερομηνία:

Τι να πρωτοδιαλέξει κανείς από τις δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη. Φτάνοντας σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο για να ορκιστεί ως υφυπουργός Εργασίας, ο κ. Χαϊκάλης δρόσισε… καυτές πατάτες. Βγαίνοντας μετά την ορκομωσία είπε ότι έχει να ψηφίσει κάτι την Τετάρτη για το οποίο δεν έχει διαβάσει….

Πιο αναλυτικά, ο νέος υφυπουργός Εργασίας είπε όταν έφτασε πρώτος απ’ όλους στο Προεδρικό Μέγαρο:

«Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη αυτή που αναλαμβάνω, σε ίσως την πιο δύσκολη στιγμή της ελληνικής ιστορίας. Είναι μία πολύ καυτή πατάτα, που θα την πάρω με αγάπη και αν είναι δυνατόν να τη… δροσίσω».

Και βγαίνοντας και μπαίνοντας ήθελε να απαντήσει σε όσους από χθες σχολίαζαν σκωπτικά την υπουργοποίησή του.

«Δέχομαι κατηγορίες, ξέρω τι συμβαίνει. Εχω μάθει από πίεση, έχω 35 χρόνια ένσημα, ξέρω τι σημαίνει ανεργία, έχω πεινάσει», είπε.

Και πρόσθεσε: «Για όσους κοροϊδεύουν και γελάνε, όταν τους έκανα μέσα από τη δουλειά να γελάνε, κάτι στο τέλος καλό τους έμεινε».

Εξερχόμενος είπε ότι ελπίζει να μην υπάρξει πρόβλημα την Τετάρτη με την δεδηλωμένη και πάλι απαντώντας στους επικριτές του θύμισε ότι ήταν επι τρία χρόνια τομεάρχης για τα ασφαλιστικά.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=x8bSM73Bz4Y”]

newsit.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ