25.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Χιλιάδες επισκέπτες προτίμησαν τα Χανιά για τα Χριστούγεννα

Ημερομηνία:

Αγαπημένος προορισμός και για Χριστουγεννιάτικες διακοπές αποδεικνύονται τελικά τα Χανιά με παραπάνω από 13.000 αφίξεις επισκεπτών μέσα σε μια εβδομάδα.
Από αυτούς 9.982 άτομα έφθασαν ακτοπλοϊκώς και 3.740 άτομα αεροπορικώς στον νομό από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου μέχρι και χθες το μεσημέρι.

Σύμφωνα με στοιχεία από τον Α’ Λιμενικό Σταθμό Σούδας, από τις αρχές της εβδομάδας μέχρι χθες, στο λιμάνι της Σούδας αποβιβάστηκαν 9.982 άτομα, 934 επιβατικά αυτοκίνητα, 695 φορτηγά, 183 δίκυκλα και 34 λεωφορεία.

Ο μεγαλύτερος αριθμός αφίξεων σημειώθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, όταν από την Αθήνα προς Χανιά ταξίδεψαν με το πλοίο της γραμμής 1.723 άτομα με 157 Ι.Χ. αυτοκίνητα, 29 δίκυκλα και 92 φορτηγά.

Στο Αεροδρόμιο Χανίων «Δασκαλογιάννης», από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, αφίχθησαν μέσω 31 πτήσεων εσωτερικού 3.740 άτομα.

Σύμφωνα με το neatv.gr o μεγαλύτερος όγκος αφίξεων, κατεγράφη την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ