17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Χρήστος Μαρκογιαννάκης: “Να σοβαρευθεί ο ΣΥΡΙΖΑ για το καλό της πατρίδας”

Ημερομηνία:

Ευχαριστήριο μήνυμα προς όσους τον ψήφισαν και στήριξαν τον αγώνα του έδωσε στη δημοσιότητα ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης. Στο μήνυμά του ο πρώην βουλευτής της ΝΔ σημειώνει τις δύσκολες συνθήκες που έγιναν οι εκλογές, ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να προσγειωθεί στην πραγματικότητα και ευχαριστεί όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Αναλυτικότερα:

Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 έγιναν κάτω από αφάνταστα δύσκολες συνθήκες για τη Ν.Δ. Ήταν υποχρεωμένη, για το καλό του τόπου, να πάρει δύσκολες αποφάσεις, παραγνωρίζοντας το πολιτικό κόστος. Ασφαλώς, έγιναν και λάθη.

Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κέρδισε τις εκλογές, κάνοντας σημαία τον λαϊκισμό και τις ανέξοδες υποσχέσεις προς τους πάντες. Θέλω να πιστεύω ότι τώρα που πήρε στα χέρια του τις τύχες του τόπου, θα προσγειωθεί και θα σοβαρευθεί, όπως επιβάλλει το συμφέρον της πατρίδας.

Προσωπικά, εκφράζω τις πιο θερμές ευχαριστίες στις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες, που με τίμησαν για άλλη μια φορά με την ψήφο τους. Η ανάδειξή μου, και πάλι, στην πρώτη θέση μεταξύ των συνυποψηφίων μου της Ν.Δ. στα Χανιά, αποτελεί μέγιστη τιμή για μένα. Η μη εκλογή μου ως Βουλευτού, οφείλεται αποκλειστικά στις παραδοξότητες του ισχύοντος εκλογικού νόμου.

Δηλώνω ότι θα συνεχίσω με την ίδια δύναμη και την ίδια θέρμη να υπηρετώ τις αρχές της Ν.Δ. και τα συμφέροντα του τόπου μας, πάντοτε κοντά στον πολίτη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...