17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Χρ. Μαρκογιαννάκης: “Η οικογενειοκρατία και η αχαριστία δεν θα νικούν για πολύ καιρό”

Ημερομηνία:

Με ένα ακόμα κείμενό του ο πρώην βουλευτής Χανίων και Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης εκφράζει την απογοήτευσή, την αγανάκτηση και την οργή του για τον τρόπο που του φέρθηκε η Νέα Δημοκρατία:

Σχεδόν 40 χρόνια δίναμε μαζί αγώνες.Η ανιδιοτελής αγωνιστικότητα σας, η πίστη στις αρχές της Νέας Δημοκρατίας και η συμπαράσταση σας στο πρόσωπο μου, μου έδιναν την δύναμη να προχωρώ μπροστά και να αντιμετωπίζω με επιτυχία κάθε δυσκολία, εμπόδιο και παγίδα που μου έστηναν.

Με την σειρά μου στάθηκα όσο μπορούσα δίπλα στον πολίτη και στα προβλήματα του. Έτσι δημιουργήθηκε μεταξύ μας μια εξαιρετική, ιδανική θα έλεγα, ανθρώπινη σχέση, πολιτικού και κοινωνίας. Ένα κράμα δυναμικής παρουσίας, όσον αφορά την γενικότερη πολιτική μου συμπεριφορά και ανθρωπιάς. Αυτό με έκανε να νιώθω πολύ δυνατός, σχεδόν ανίκητος. 

Σ’ αυτές τις εκλογές δυστυχώς δεν θα αγωνιστούμε μαζί. Φρόντισαν άλλοι γι΄ αυτό. Τους ξέρετε. Πικρία και οργή είναι τα συναισθήματα που με έχουν πλημμυρίσει. Πικρία γιατί ξεχνούν αγώνες και θυσίες δεκαετιών. Οργή γιατί αγνοούν προκλητικά την βούληση της κοινωνίας, όπως και για την μεθόδευση που ακολούθησαν και τα ταπεινά ελατήρια που τους ωθούν. 

Εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την συμπαράσταση σας τόσα χρόνια. Θα συνεχίσω να είμαι κοντά σας. Εγώ ούτε αχάριστος είμαι, ούτε από εκείνους που το βάζουν στα πόδια. Πολύ σύντομα άλλωστε θα δώσουμε και πάλι αγώνες μαζί. Η οικογενειοκρατία και η αχαριστία δεν θα νικούν για πολύ καιρό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...