17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ψήφος εμπιστοσύνης στη Διοίκηση του Ν.Ο.Χ.‏

Ημερομηνία:

Την έγκριση ενός πολύ “σφικτού” οικονομικού προϋπολογισμού για το 2013, και ο οποίος ωστόσο κυμαίνεται στα επίπεδα του προηγούμενου έτους, αποφάσισαν τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο της ετήσιας, τακτικής Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (27/3) στα γραφεία του Ομίλου.Δυστυχώς, οι πρωτοφανείς οικονομικές δυσκολίες αλλά και τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια με τις εγκαταστάσεις στο Κολυμβητήριο Χανίων δεν επιτρέπουν στον Όμιλο να υπερβεί τις δυνατότητές του κι έτσι για μία ακόμα σεζόν και σε αντίθεση με το τι ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια, ο οικονομικός πήχης θα τεθεί σχετικά χαμηλά. Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι εν αντιθέσει με τα οικονομικά, το σύνολο των Τμημάτων του Ομίλου κατά το έτος 2012 σημείωσε πολύ μεγάλες επιτυχίες, κάτι που συνεπάγεται ότι το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών και των προπονητών τους παραμένει σε κάθε περίπτωση πολύ υψηλό και πως κατά μεγάλο ποσοστό το ίδιο θα επαναληφθεί και το 2013.

Τον Διοικητικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ανέλαβε να τον αναλύσει η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη η οποία προχώρησε σε μία ευρεία αναφορά των τεράστιων προβλημάτων που ήρθε αντιμέτωπη η ίδια και το Δ.Σ. κατά το 2012, σε ό,τι αφορά κατά κύριο λόγο τις εγκαταστάσεις. Τονίστηκε η συμβολή του Ν.Ο.Χ. στην αγορά πετρελαίου αλλά και στην καθαριότητα των εγκαταστάσεων του Κολυμβητηρίου, η αδυναμία ομαλούς επικοινωνίας με το Ε.Α.Κ. ενώ επισημάνθηκαν οι σημαντικότερες αγωνιστικές δραστηριότητες των “πνευμόνων” του Ομίλου, που δεν είναι άλλοι από τα Τμήματά του. Έγινε αναφορά στο κοινωνικό έργο που παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες, εξακολουθεί να διαφυλάττει ως κόρη οφθαλμού ο Όμιλος και αφορά το Τμήμα Ειδικής Άθλησης, τους εθελοντές ναυαγοσώστες αλλά και το πρόγραμμα “Τα παιδιά για τα παιδιά”.

Τον οικονομικό απολογισμό του έτους 2012 ανέλαβε η Γενική Γραμματέας του Ν.Ο.Χ. Λία Κρασαδάκη-Μητσοτάκη, η οποία έχοντας στα χέρια της έγγραφα από την Ταμία του Ομίλου Αλέκα Πατσιά ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τα έσοδα και τα έξοδα που προέκυψαν κατά το προηγούμενο έτος.

Τα μέλη της Γενικής Συνελεύσεως, που παρότι είχαν προσκληθεί να βρεθούν όλα, το παρών έδωσαν ελάχιστα, γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει, ψήφισαν ομόφωνα τόσο τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό για το 2012 όσο και τον οικονομικό προϋπολογισμό για το 2013 ενθαρρύνοντας με κουράγιο και δύναμη το Δ.Σ. του Ομίλου να συνεχίσει το δύσκολο έργο του.

Να σημειωθεί τέλος ότι της Γενικής Συνελεύσεως προέδρευσε ο κύριος Αντώνης Μακρινάκης ενώ χρέη γενικής γραμματέως ανέλαβε η κυρία Αφροδίτη Βομβολάκη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...