15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ψεύδη, υβρεις, απειλές, ΜΑΤ και προπηλακισμοί για πλειστηριασμό της Τράπεζας Αττικής στο Ηράκλειο | Βίντεο

Ημερομηνία:

Ενημέρωση από τα επεισόδια της Τετάρτης στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείο έστειλε η Λαϊκή Στάση Πληρωμών. Συμφωνα με μέλος της κίνησης και σε σχετικό βίντεο, αναφέρεται ότι αφού πρώτα κηρύχθηκαν άγονοι οι πλειστηριασμοί οικοπέδου 200 τ.μ. στον Προφήτη Ηλία απο την PROTON Bank, ισογείου 51 τ.μ. με γκαράζ 35 τ.μ. και 3 διαμερίσματα 50 τ.μ. το κάθε διαμέρισμα από την Alpha Bank, προχώρησε πλειστηριασμός αγροτεμάχιου 30 στρεμμάτων στο Βενεράτο το οποίο εκποίησε η Τράπεζα Αττικής με αρχική τιμή 130.000 ευρώ.

Όπως φαίνεται ομως, για να γίνει αυτό, η συμβολαιογράφος προχώρησε σε μία σειρά παρανομίες και ψεύδη που ξεσήκωσαν τους συγκεντρωμένους πολίτες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση, να υπάρξουν απειλές και να χρειαστεί η παρεμβαση της αστυνομίας.

Πλέον, τα μέλη της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών, και μετά το χθεσινό γεγονός, σκέπτονται πολύ σοβαρά από εδώ και στο εξής να μην επιτρέπουν την είσοδο των συμβολαιογράφων μέσα στο Ειρηνοδικείο. Για το συγκεκριμένο θέμα θα καταλήξουν σε απόφαση στην καθιερωμένη τους συνέλευση κάθε Τετάρτη στις 15.30 έξω από το χώρο των δικαστηρίων.

Πιο αναλυτικά τώρα, στην ενημέρωσή τους οι της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών σημειώνουν τα εξής:

Τετάρτη 3/12/2014, Ειρηνοδικείο Ηρακλείου….ένας χώρος όπου οι πλειστηριασμοί της ακίνητης περιουσίας μας συνεχίζονται με τις ύπουλες μεθοδεύσεις, παρατυπίες  και συκοφαντίες από τις συμβολαιογράφους που δυστυχώς δεν ελέγχονται από κανένα και δεν λογοδοτούν σε κανένα μιας και δεν υπάρχει ειρηνοδίκης παρών κατά την διάρκεια εκποιήσεων που να εγγυάται ότι τηρείται η νόμιμη διαδικασία.

Ένα τέτοιο γεγονός προκάλεσε σήμερα την οργή των πολιτών που παραβρέθηκαν στο χώρο. Δεκαπέντε λεπτά πριν την λήξη του προβλεπόμενου χρόνου μια εκ των τριών παρευρισκομένων συμβολαιογράφων πήγε στο γραφείο του δικαστικού υπαλλήλου που ήταν σε υπηρεσία όπου παρέλαβε κλειστή προσφορά από ιδιώτη ,επέστρεψε στην αίθουσα, και  έκανε την ανακοίνωση της προσφοράς για την  εκποίηση ενός αγροτεμαχίου 30  στρεμμάτων.

Όταν ρωτήθηκε από τους πολίτες γιατί δεν έκανε την ανακοίνωση νωρίτερα , η συμβολαιογράφος,  θεωρώντας ότι η κ. Αμανατίδου είχε αποχωρήσει από τον χώρο του Ειρηνοδικείου,  ισχυρίστηκε  ότι είχε ενημερώσει την τελευταία για κλειστή προσφορά κατατιθεμένη στο γραφείο της από την προηγουμένη και συνεπώς εκείνη θα έπρεπε να τους είχε ενημερώσει. Αυτό προκάλεσε την οργή των πολιτών και της κ. Αμανατίδου η οποία αρνήθηκε ότι είχε προηγηθεί τέτοια ενημέρωση , είπε ότι θα αποτανθεί στον εισαγγελέα  για την μη τήρηση της νόμιμης διαδικασίας  και ότι θα προβεί σε μήνυση κατά της συμβολαιογράφου για προσβολή της αξιοπιστίας και της αξιοπρέπειάς της.

Η συμβολαιογράφος αποχώρησε βιαστικά , ο δε ιδιώτης που ενδιαφέρθηκε για το αγροτεμάχιο απείλησε τους πολίτες φωνάζοντας ” Εγώ είμαι από την Γκράνα…θα δείτε τι θα πάθετε…αν τολμάει κανείς ας έρθει! “…..ο ‘μάγκας’ αποχώρησε με την συνοδεία μιας διμοιρίας ΜΑΤ για να σωθεί από τους εξοργισμένους πολίτες….

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=rY7YfSuMwIQ”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...