16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Όμιλος Βρακοφόρων: Με χορό η αυλαία των μαθημάτων

Ημερομηνία:

  “Έπεσε” τις προηγούμενες ημέρες η αυλαία των μαθημάτων εκμάθησης κρητικών παραδοσιακών χορών από τα τμήματα του ομίλου βρακοφόρων Κρήτης.
  Με αφορμή τη λήξη της φετινής σχολικής περιόδου ο όμιλος βρακοφόρων διοργάνωσε στο φρούριο της Φορτέτζας μια ειδική εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στους αυριανούς χορευτές του ομίλου.
Αναλυτικότερα, τον καλύτερο τους εαυτό πάνω στην σκηνή του θεάτρου “Ερωφίλη” στην Φορτέτζα, έδωσαν χθες το βράδυ εκατοντάδες παιδιά κάθε ηλικίας, τα οποία τη χρονιά που μας πέρασε, παρακολούθησαν τα μαθήματα χορού που παραδίδονται στις σχολές εκμάθησης κρητικών παραδοσιακών χορών του ομίλου βρακοφόρων Κρήτης, σε Ρέθυμνο, Μυλοπόταμο, Χρωμοναστήρι και Γεωργιούπολη.
Η εκδήλωση έγινε με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων και οι λιλιπούτειοι χορευτές που αρίστευσαν στις φιγούρες, εισέπραξαν το πιο θερμό χειροκρότημα από τις οικογένειες και τους φίλους τους που ανηφόρισαν μέχρι τη Φορτέτζα για να τους καμαρώσουν.
Ο πρόεδρος του ομίλου, Στέλιος Κιαγιαδάκης, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από τη μαζική συμμετοχή των παιδιών στις σχολές χορού του ομίλου, ακόμα και σε περιόδους οικονομικής ύφεσης.

Στέλλα Μαθιουδάκη – neatv.gr   

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...