Εργατικό Κέντρο Χανίων για κινητοποίηση στο ΕΒΕΧ: Ήρθαμε να διαδηλώσουμε ειρηνικά όμως βρήκαμε απέναντί μας ΜΑΤ

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή του το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χανίων αναφέρεται στη σημερινή κινητοποίηση των εργαζόμενων στον τουρισμό και στον επισιτισμό έξω από το ΕΒΕΧ κατά την επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού:

Το Εργατ/κό Κέντρο Ν. Χανίων χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους που ήταν στην σημερινή κινητοποίηση έξω από το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων με αφορμή την άφιξη του Υπουργού τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρη.

Μια κινητοποίηση η οποία επισκιάστηκε από την παρουσία των ΜΑΤ, την οποία και καταγγέλλουμε.

"Sponsored links"

Κύριοι της κυβέρνησης ήρθαμε να διαδηλώσουμε ειρηνικά, να εκφράσουμε την αγανάκτησή μας για την κοροϊδία που γίνετε εις βάρος των εποχιακά εργαζόμενων και ιδιαίτερα των ξενοδοχοϋπαλλήλων, όπως επίσης για το αβέβαιο μέλλον που μας περιμένει τον χειμώνα. Χιλιάδες εργαζόμενοι έχουν μείνει εκτός ρυθμίσεων . θα οδηγηθούν στην πείνα και στην εξαθλίωση με ότι συνέπειες έχει για αυτούς, για τις οικογένειες τους και για την Χανιώτικη κοινωνία.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης αντιπροσωπία των εργαζομένων συναντήθηκε με τον κ Υπουργό και τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού στους οποίους και έθεσαν τα αιτήματά τους, επισημαίνοντάς  τους  την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται όλοι οι εποχιακά εργαζόμενοι.

Ο υπουργός περιορίστηκε σε διαπιστώσεις και περιγραφές της κατάστασης και σε μια απλή έκφραση συμπάθειας προς τους εργαζόμενους.

Ανέφερε ότι τα αιτήματά μας θα τα μεταφέρει στους αρμόδιους Υπουργούς….

Το Εργατικό Κέντρο ήταν και θα είναι πλάι στον κάθε εργαζόμενο. Όποτε και όπου μας χρειαστεί.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις