1ο Διεθνές Φεστιβάλ Swing Jazz Χορού και Μουσικής από σήμερα στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Tο Swing In Crete!, είναι το 1ο Φεστιβάλ Swing χορού και μουσικής που διοργανώνεται από σήμερα Τρίτη, έως και τις 1 Σεπτεμβρίου στην πόλη των Χανίων, από το Lindy Hop Greece σε συνεργασία με την ομάδα Lindy Hop Chania.

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν χορευτές και δάσκαλοι χορού από 17 διαφορετικές χώρες, οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα αποκλειστικά για αυτό το λόγο.

Στόχος των διοργανωτών, όπως αναφέρουν, είναι το φεστιβάλ να γίνει ετήσιος θεσμός που θα προωθεί τον πολιτισμό, την κουλτούρα του χορού και τον τουρισμό.

"Sponsored links"

Πρόγραμμα

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρείς βραδιές χορευτικών πάρτι και παράλληλα οκτώ ώρες μαθημάτων Lindy Hop και Authentic Jazz και ένα σεμινάριο αρχαρίων το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016. Αναλυτικά:

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016
Swing πάρτι στον Ιστιοπλοικό Όμιλο Χανίων, Παλιό Λιμάνι

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016
Swing πάρτι στο Aria Del Mar, Ακτή Κανάρη, Νέα Χώρα

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016
Πάρτι λήξης Αερικό καφέ- Μπάρ, Σουρμέλη 18, Παλιό Λιμάνι
*Η ώρα έναρξης των πάρτι είναι η 21:00

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, 17:00-20:00

Σεμινάριο Αρχαρίων στο Jazz Train Studio, Καρτάκη & Ιωνίας

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.lindyhop.gr

Το Φεστιβάλ γίνεται με τη στήριξη της Αντιδημαρχείας Πολιτισμού του Δήμου Χανίων.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις