1 εκ. ευρώ για το νοσοκομείο Χανίων ανακοίνωση ο Π. Πολάκης κατά τον δημόσιο απολογισμό

Κανένα σχόλιο

Το δημόσιο απολογισμό πραγματοποίησε η διοίκηση του νοσοκομείου Χανίων σήμερα το βράδυ στο Επιμελητήριο Χανίων, παρουσία της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.

Μεταξύ των ειδήσεων που προέκυψαν είναι η ανακοίνωση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη ότι υπάρχει χρηματοδότηση άνω του 1.000.000 ευρώ για τη συντήρηση του νοσοκομείου Χανίων από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων.

Τόσο ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός όσο και ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη λειτουργία του νοσομομείου αλλά και για τις πρώτες ημέρες της λειτουργίας στα Χανιά των δύο ΤΟΜΥ όπου περίπου 5.000 πολίτες έχουν καταθέσει τα σχετικά δικαιολογητικά για τα φάρμακά τους αλλα και οικογενειακό γιατρό.

"Sponsored links"

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις