100.000 χειρουργικές μάσκες έχει διαθέσει η Περιφέρεια Κρήτης το τελευταίο τριήμερο

Κανένα σχόλιο

30.000 σήμερα στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια για τις ανάγκες των Νοσοκομείων της Κρήτης κι άλλες 70.000 σε Ιατρικούς Συλλόγους, Δήμους, Υπηρεσίες και φορείς του νησιού

100.000 χειρουργικές μάσκες έχει διαθέσει το τελευταίο τριήμερο η Περιφέρεια Κρήτης σε Ιατρικούς Συλλόγους, Δήμους, Υπηρεσίες και φορείς του νησιού. Παράλληλα σήμερα παρέδωσε 30.000 στην 7η ΥΠΕ Κρήτης προκειμένου να διατεθούν για τις ανάγκες των Νοσοκομείων του νησιού.

Στην παράδοση παραβρέθηκαν, ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Λάμπρος Βαμβακάς και η Δυπεάρχης Λένα Μπορμπουδάκη, η οποία και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη καθώς και τον κ. Βαμβακά και όλα τα στελέχη της Περιφέρειας. Υπογράμμισε πως «συνεχίζεται η εξαιρετική συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης που ξεκίνησε από τις πρώτες στιγμές αντιμετώπισης της δύσκολης συγκυρίας για τη χώρα μας. Με την προσφορά ενισχύονται, τόσο το ΠΑΓΝΗ που είναι Νοσοκομείο αναφοράς, όσο και όλες οι δομές Υγείας και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας».

"Sponsored links"

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας τόνισε πως «συνεχίζουμε να στηρίζουμε το έργο της Υγειονομικής περιφέρειας και των δομών υγείας του νησιού και σε συνεννόηση πάντα με τον Περιφερειάρχη, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε κι άλλο υλικό και κάθε συνδρομή που θα χρειαστεί για την αντιμετώπιση των δύσκολων συνθηκών που έχουμε μπροστά μας».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις