“12 χρόνια TUCer”: Έκθεση στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείο

Κανένα σχόλιο

Η ομάδα TUCER (Technical University of Crete Eco Racer) φέτος κλείνει 12 χρόνια ιστορίας και διοργανώνει για πρώτη φορά έκθεση με τίτλο ’12 χρόνια TUCer’.

Η ομάδα TUCer (Technical University of Crete eco racing) του Πολυτεχνείου Κρήτης σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης 12 χρόνια TUCer, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στο παλιό λιμάνι στα Χανιά, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019, στις 19:00

Η ομάδα TUCer από το 2007 σχεδιάζει και κατασκευάζει πρωτότυπα ηλεκτρικά οχήματα χαμηλής κατανάλωσης και μηδενικών ρύπων, που χρησιμοποιούν ως καύσιμο υδρογόνο. Αποτελείται από φοιτητές και ερευνητικό προσωπικό του Πολυτεχνείου Κρήτης. Από τη στιγμή της ίδρυσης της μέχρι τώρα, η συμμετοχή σε αυτήν είναι εθελοντική. Η πολύχρονη αγωνιστική εμπειρία της ομάδας συνοδεύεται από κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις.

"Sponsored links"

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν:

  • τα αγωνιστικά και ερευνητικά πρωτότυπα ηλεκτροκίνητα οχήματα της ομάδας,
    πρωτότυπες κατασκευές της
  • τα διεθνή βραβεία και οι διακρίσεις που έχει κερδίσει η ομάδα στη δωδεκάχρονη πορεία της.

Η έκθεση θα λειτουργήσει το Σάββατο 30 Νοεμβρίου από 16:00 μέχρι 21:00 και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου από 10:00 έως 21:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η έκθεση θα διεξαχθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, Χανίων (παλιό λιμάνι).

Εγκαίνια:

30/11, 19:00

Ώρες λειτουργίας:

30/11, 16:00-21:00

01/12, 10:00-21:00

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις