15 απαντλήσεις υδάτων και καθαρισμοί δρόμων από κατολισθήσεις από συνεργεία της ΔΕΥΑΧ και του Δήμου κατά τη χθεσινή νεροποντή

Κανένα σχόλιο

Συνεργεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων και της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. επενέβησαν χθες, Τετάρτη 17/5/2017, σε δεκάδες περιπτώσεις, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, που προκλήθηκαν από τη νεροποντή.

Ειδικότερα, δύο συνεργεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, με τη συνδρομή μηχανημάτων χωματουργικών εργασιών, απομάκρυναν ογκώδεις πέτρες, που είχαν πέσει στο οδόστρωμα στη Δ.Ε. Κεραμειών, ενώ καταπτώσεις και μικρής κλίμακας κατολισθήσεις αντιμετωπίστηκαν στις περιοχές του  Βλητέ και του Σταλού. Επίσης, τα συνεργεία αντιμετώπισαν και άλλα περιστατικά, που προκλήθηκαν από τη νεροποντή, στη Ν. Χώρα, στο Κουμ –  Καπί και στα Παχιανά.

Παράλληλα, συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. με τη συνδρομή αποφρακτικού επενέβη σε περισσότερες από δεκαπέντε περιπτώσεις, που αφορούσαν κυρίως σε απαντλήσεις υδάτων, καθαρισμούς φρεατίων, σχαρών, κ.α. Μάλιστα, σε δύο περιπτώσεις, στην περιοχή της οδού Κισάμου και των Λενταριανών, όπου προέκυψε πρόβλημα στο οδόστρωμα έπειτα από τομές της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., τοποθετήθηκε η απαραίτητη σήμανση και θα εκτελεστούν άμεσα οι απαιτούμενες εργασίες αποκατάστασης.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today