150 εμβολιασμοί σήμερα στα Χανιά – 8 Ιανουαρίου ξεκινουν εμβολιασμοί σε Ρέθυμνο και Λασίθι

Κανένα σχόλιο

Νωρίς το πρωί στις 07.45 ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στο νοσοκομείο Χανίων. Συμφωνα με πληροφοριες δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα κατά την έναρξη της διαδικασίας η οποία αναμένεται να συνεχιστει έως και το απόγευμα. Για σήμερα, εχουν προγραμματιστεί 150 ραντεβού για εμβολιασμούς υγειονομικών, όμως θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

Προτεραιότητα έχουν οι εργαζόμενοι σε ΜΕΘ και μονάδες Covid-19.

Σημειώνουμε ότι στο σημείο του εμβολιασμού υπαρχουν και άνδρες της αστυνομίας.

"Sponsored links"

Να σημειώσουμε ότι για την πραγματοποίηση των εμβολιασμών έχουν διαμορφωθεί τρεις χώροι εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Η διαδικασία ξεκίνησε και στο ΠΑΝΓΗ με την προϊστάμενη της μονάδας της ΜΕΘ να είναι πρώτη που εμβολιάστηκε. Καθημερινά θα εμβολιάζονται 125 άτομα.

Σημειώνουμε ότι τα εμβόλια έφτασαν στο νοσοκομείο την Κυριακή, με ευθύνη του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης και με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης.

Οι εμβολιασμοι στο Βενιζελειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου καθώς και στα νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού Λασιθίου αναμένεται να ξεκινήσουν στις 8 Ιανουαρίου. Ο στόχος είναι μέχρι τις 20 Ιανουαρίου να έχει εμβολιαστεί όλο το προσωπικό των υγειονομικών μονάδων της Κρήτης.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις