1553 έλεγχοι στην Κρήτη – 157 τα πρόστιμα!

Κανένα σχόλιο

Όσο μπαίνουμε πιο μέσα στην περίοδο της καραντίνας, τόσο εντείνονται και οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας και μοιράζονται πρόστιμα.

Μόνο χθες και ως τις 6 σήμερα το πρωί διενεργήθηκαν στην Κρήτη 1553 έλεγχοι και τα πρόστιμα που έπεσαν ήταν συνολικά 157.

Αναλυτικά για μη τήρηση της μάσκας είχαμε 63 πρόστιμα. 12 στα Χανιά σε πεζούς, 11 στο Ρέθυμνο, τα 10 σε πεζούς κι ένα πρόστιμο σε υπάλληλο καταστήματος που νόμιμα ήταν ανοικτό, 31 στο Ηράκλειο, όλα βεβαιωμένα σε πεζούς, 8 στο Λασίθι σε πεζούς κι ένα στο ΒΟΑΚ, σε επιβάτη αυτοκινήτου.

"Sponsored links"

Επίσης στα Χανιά υπήρξε κι ένα πρόστιμο 3000 ευρώ σε κατάστημα που παράνομα ήταν ανοικτό.

Σε ότι αφορά τις μη νόμιμες μετακινήσεις ή τη μη χρήση SMS ή επίδειξης άδειας κυκλοφορίας, στα Χανιά είχαμε 11 βεβαιώσεις παραβάσεων, στο Ρέθυμνο 6, στο Ηράκλειο 66, στο Λασίθι 6 και στο ΒΟΑΚ 4.

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live