180.000 ευρώ για την αποκατάσταση και ανάδειξη των Νεωρίων στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Αν και μέχρι πρόσφατα υπήρχαν έντονες αντιδράσεις για το ενδεχόμενο τα Νεώρια Χανίων να περάσουν στον έλεγχο του Υπερταμείου για «αξιοποίηση», αφού αυτό το σενάριο δεν πραγματοποιήθηκε, τώρα φαίνεται πως δίνεται και χρηματοδότηση για την αποκατάστασή τους.

Όπως πληροφορούμαστε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης εγκρίθηκε  το ποσό των 180.000 € για το έργο με κωδικό 2019ΕΠ00200003 και με ονομασία  “Ερευνητικές Εργασίες για την Ιστορική και Τεχνολογική τεκμηρίωση της μελέτης ωρίμανσης των έργων αποκατάστασης, απόδοσης χρήσεων, ανάδειξης των Νεωρίων στα Χανιά.”

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις