Υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του ΕΒΕΧ με τον συνδυασμό “Ενωμένοι Επιχειρηματίες” ο Αντώνης Ροκάκης

Κανένα σχόλιο

Ο συνδυασμός «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» ανακοινώνει ότι τη θέση του υποψηφίου προέδρου αναλαμβάνει ο επιχειρηματίας Αντώνης Ροκάκης.

Σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρεται:

“Τα θεμέλια και οι βασικές αρχές, οι οποίες οδήγησαν στη δημιουργία του συνδυασμού, αποτελούν τη βάση για την κάθοδο μας στις εκλογές του ΕΒΕ Χανίων. Ευχαριστούμε δημόσια τον κ. Μιχάλη Παπαβασιλείου, ο οποίος σε πείσμα των καιρών συνετέλεσε τα μέγιστα στη δημιουργία του συνδυασμού και όλους του επιχειρηματίες που βοηθούν στην ενδυνάμωσή μας με την παρουσία τους.”

"Sponsored links"

H οικογένεια Ροκάκη δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της αλιείας, του εισαγωγικού και εξαγωγικού εμπορίου και την παροχή υπηρεσιών.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Αντώνης Ροκάκης σε μήνυμά του προς την κοινωνία και τους επιχειρηματίες των Χανίων, είπε τα εξής:

«Αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι και συντοπίτες

Με αρκετούς από εσάς γνωριζόμαστε καλά εδώ και χρόνια. Με άλλους πάλι όχι, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να συνεργαστούμε, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στην υπηρεσία του τόπου μας.

Πήρα την απόφαση να ηγηθώ του συνδυασμού «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» έπειτα από ώριμη σκέψη. Το πάθος για τον τόπο μας και η επιθυμία μου να συνδράμω στην ανάπτυξή του, ήταν καθοριστικά στο να πάρω αυτή την απόφαση.

Οι επιχειρηματικές μου δραστηριότητες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι γνώσεις και οι εμπειρίες που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στον επαγγελματικό μου βίο, με κάνουν να νιώθω σίγουρος για την απόφασή μου, να πατώ στα πόδια μου όταν μιλώ με συνάδελφους επιχειρηματίες, να μην λαϊκίζω όταν μοιράζομαι το όραμά μου για τα Χανιά, να σας κοιτώ στα μάτια και όχι να κρύβομαι πίσω από ψευτοδικαιολογίες.

Στην αντίληψή μου, το Επιμελητήριο αποτελεί εκείνο το ζωντανό κύτταρο που οφείλει να προστατεύει τους επιχειρηματίες από τη λαίλαπα του λουκέτου, να τους δίνει δρόμους ανάπτυξης, να ανοίγει μονοπάτια προς την εξωστρέφεια και το εξαγωγικό εμπόριο προϊόντων και υπηρεσιών. Και αυτό δεν αποτελεί μια έκθεση ιδεών, αλλά βασική συνθήκη εργασίας. Καμία άλλη περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

Τα «εργαλεία» που διαθέτουμε πλέον ως κοινωνία είναι πολλά. Επιτέλους, οφείλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε. Με συγκεκριμένο σχέδιο, ξεκάθαρη στόχευση και επίγνωση του τι θέλουμε να πετύχουμε, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για τον τόπο μας. Αλλά πάνω απ’ όλα ξεκαθαρίζω ότι ΘΕΛΟΥΜΕ. Και σε αυτό δεν χωράει ούτε αμφιβολία, ούτε αναβολή.

Συνάδελφοι,

"Sponsored links"

Νιώθω την υποχρέωση να σας πως κι άλλα δύο πράγματα, χωρίς να θέλω να σας κουράσω άλλο.

Δεν θεωρώ τις εκλογές του επιμελητηρίου ως μια «μάχη» αυτοσκοπού. Αντιθέτως, θεωρώ ότι η πραγματική «μάχη» δίνεται καθημερινά από όλους μας και εσείς καταλαβαίνεται ακριβώς τι εννοώ. Η άλλη μάχη που θα κληθούμε να δώσουμε όλοι μαζί, θα είναι την επόμενη μέρα των εκλογών. Η 14η Δεκεμβρίου, οφείλει να μας βρει Ενωμένους, δυνατούς σαν μια «γροθιά», προσηλωμένους στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να κάνουμε τα Χανιά Κέντρο Επιχειρηματικότητας.

Τέλος, δεν με ενδιαφέρουν τα πολλά και πλούσια λόγια. Θέλω πράξεις, και αποτελέσματα. Δεν με ενδιαφέρει η υποσχεολογία, δεν μου λέει τίποτα το «φιλικό χτύπημα στην πλάτη», δεν με ενδιαφέρει ως πρόεδρος του επιμελητηρίου -αν και εφόσον με επιλέξετε- απλώς να κάτσω σε μια «καρέκλα». Θέλω να προσφέρω, να ανανεώσω τις χανιώτικες δυνάμεις, να δώσω νέο αέρα στη χανιώτικη επιχειρηματικότητα.

Γι’ αυτό λοιπόν, με όσους έχουν όρεξη για δουλειά, θα δουλέψω.

Με όσους έχουν ιδέες και όραμα για τον τόπο μας, θα συνεργαστώ.

Με όσους θέλουν να συνδράμουν με τις όποιες δυνάμεις τους στην εξέλιξη και την πρόοδο της οικονομίας μας, θα συμπορευτώ.

Προχωράμε ΜΠΡΟΣΤΑ, Ενωμένοι, Δυνατοί! Αλλάζουμε σελίδα και γράφουμε Εμείς την ιστορία της επιχειρηματικότητας του τόπου μας!»

Αντώνης Ροκάκης

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Κεντρικό Ενημερωτικό ΜαγκαζίνοΔΕΥΤΕΡΑ, 2:00 pm - 3:00 pmμε την Σία Κοσιώνη
    Στην καρδιά της ημέρας όλα τα γεγονότα και οι προεκτάσεις τους από το προσκήνιο και το παρασκήνιο αλλά και «Μάθε τα καλά νέα», ένα ένθετο με την αισιόδοξη είδηση της ημέρας. Επίσης στις 14:15 έγκυρες διεθνείς ειδήσεις απο την ελληνική υπηρεσία της Deutsche Welle