19 μήνες ΠΡΙΝ την παραγραφή των αδικημάτων του Κώστα Πάσσαρη

Κανένα σχόλιο

1. Την 9-5-2019, επιβλήθηκε στον Κωνσταντίνο Πάσσαρη ΠΟΙΝΗ τέσσερις (4)  φορές ΙΣΟΒΕΙΑ και 71 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ, κατά συγχώνευση.

Το Δικαστήριο δεν αναγνώρισε ελαφρυντικά, για να του μειώσει τις έσχατες των ποινών. Απέρριψε τις επιστολές και τις φωτογραφίες Ιερωμένων, που τον απεικόνιζαν κάτω, από τα πετραχήλια και προσπαθούσαν να τον εμφανίσουν εξομολογούμενο.  Απέρριψε και τα λοιπά χαρτιά Ιερωμένου, που προσκόμισαν στο Δικαστήριο και προσπαθούσαν να τον τυλίξουν με την “προβιά της μετάνοιας και της αγιοσύνης”. (Ο λύκος, αρνί δεν γίνεται, ότι και να τυλιχτεί).

2. Η εκδίκαση της υπόθεσης,  καθυστέρησε 18 χρόνια και 3  μήνες.

"Sponsored links"

Αυτό σημαίνει, πως, μέσα σε 19 μήνες  μέχρι τα 20 χρόνια της παραγραφής πρέπει να γίνει το Εφετείο και ο Άρειος Πάγος,  στα οποία θα προσφύγει ο μακελάρης.    Δηλαδή μέσα σε 19 μήνες πρέπει να γίνουν όσα δεν έγιναν, τα 18 χρόνια και τους 3 μήνες..!

Αλλοιώς, όλα τ’ αδικήματα, παραγράφονται.

Σε τέτοια περίπτωση, θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα όλη η Ελλάδα και η Ελληνική Δικαιοσύνη. Και θ’ αποτελέσει μοναδικό φαινόμενο, στην ιστορία της εγκληματικότητας.

3. Η Δίκη της 9-5-2019, ήταν δίκη θυσίας, για τους δολοφονηθέντες αστυνομικούς και τις οικογένειές τους. Γιατί, δολοφονήθηκαν, ενώ συνόδευαν “ασθενή” για το Νοσοκομείο προς διάγνωση και θεραπεία επιληπτικών κρίσεων από τις οποίες είπε ψεύτικα ο κακοποιός, πως  έπασχε, με συνεργούς, τα χαρτιά Γιατρών του Κορυδαλλού.

4. Οι υπερασπιστές των θυμάτων, Ανδρέας Αναγνωστάκης και Αλέξης Αναγνωστάκης,  επέμειναν στο  να εντοπιστούν,  οι Συνεργοί του κακοποιού.

Δηλαδή, αυτοί που του όπλισαν τα δεμένα χέρια και του έδωσαν τα κλειδιά “απασφάλισης”  των χειροπέδων.

Γι’ αυτούς τους ισχυρισμούς, κατάθεσαν γραπτή αίτηση στο Δικαστήριο, με την βεβαιότητα πως, αυτά τα όργανα δολοφονίας,  του τα προμήθευσε ο Κορυδαλλός.

Γιατί, σε κανένα στάδιο μεταξύ Κορυδαλλού και Νοσοκομείου, δεν παραβλήθηκε κάποιος,  που θα μπορούσε να τον προμηθεύσει με τέτοια.

5.  Η Δίκη Πάσσαρη, τραυμάτισε την Δικαιοσύνη και την Ελλάδα, ολόκληρη.

"Sponsored links"

Όπως τραυματίζει σήμερα την Κύπρο,  ο “Ορέστης”.

Γι’ αυτό, χρειάζεται παραπέρα δουλειά ανεύρεσης και κυρίως, ο εντοπισμός των Ηθικών Αυτουργών και των Συνεργών.

Μένουν γι’ αυτήν την δουλειά,  19 μήνες.

Ας κινηθούν οι Αρμόδιοι, μέσα σ’ αυτό το χρόνο.

6. Το “κυλώνειον άγος”, του φαινόμενου Πάσσαρη που αποτελεί μοναδικότητα στην εγκληματική ιστορία του Τόπου, πρέπει να εξαγνιστεί.

Όχι να καλυφθεί με την ομπρέλα της παραγραφής.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις