15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Υπό ύφεση η φωτιά στον Άγιο Παύλο – Ελικόπτερο από την Ελευσίνα βοηθά στην κατάσβεση | Φωτός

Ημερομηνία:

Έφθασε σήμερα στις 12.30 πυροσβεστικό ελικόπτερο από την Ελευσίνα για να βοηθήσει στην κατάσβεση της φωτιάς στον Άγιο Παύλο, στην τοποθεσία Σελούδα, πριν την Αγία Ρούμελη στα Σφακιά.

Πάντως, η φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι πλέον βρίσκεται σε ύφεση και δίχως ενεργό μέτωπο.

Να σημειώσουμε ότι η κλήση πυροσβεστικού ελικοπτέρου από την Αθήνα κλήθηκε αναγκαία καθώς η περιοχή είναι εξαιρετικά δύσβατη και δεν υπάρχουν δρόμοι πρόσβασης για πυροσβεστικά οχήματα ενώ οι ισχυροί νότιοι ανέμοι δημιουργούσαν φόβους για επέκταση της φωτιάς και σε άλλα σημεία.

Στο δάσος βρίσκεται και πεζοπόρο τμήμα με 22 άνδρες ενώ δυνάμεις της πυροσβεστικής από τα Χανιά παραμένουν ως το σημείο που φθάνει ο δρόμος για να αποφευχθεί η επέκταση της πυρκαγιάς.

Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι η πυρκαγιά εκδηλώθηκε ταυτόχρονα σε 4 με 5 διαφορετικά σημεία, γεγονός που κάνει τους κατοίκους να μιλούν για εμπρησμό, για λόγους εκμετάλλευσης της περιοχής.

Δείτε τις φωτός από τον λογαριασμό fb του Christoph Becker:

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...