2 γυναίκες υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά – Όλα τα ονόματα

Κανένα σχόλιο

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας σχετικά με τις υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά. Αν κάτι προκαλεί εντύπωση σε σχέση με άλλες εκλογικές μάχες είναι η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο δύο γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα, πέραν από τους νυν βουλευτές Χρήστο Μαρκογιαννάκη, Μανούσο Βολουδάκη και Κυριάκο Βιρβιδάκη, υποψήφιοι για τις τρεις υπόλοιπες θέσεις θα είναι η δικηγόρος Ελβίρα Στασίνου, δικηγόρος της νομικής υπηρεσίας του Δήμου, η Ευαγγελία Τσαμουρτζή – Κονταξάκη, και ο δικηγόρος Σταύρος Γκίζας.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις