Και το Εργατικό Κέντρο Χανίων καλεί σε συμμετοχή στην απεργία της Τρίτης

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Χανίων καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στην 24ώρη απεργία στις 18 Φεβρουαρίου.

Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:

To Εργατικό Κέντρο Ν. Χανίων στην Γενική Συνέλευση των Αντιπροσώπων του από όλες τις παρατάξεις στις 12-02-2020, αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για τις 18 Φεβρουαρίου 2020, ενάντια στον νέο αντιασφαλιστικό νόμο, ενάντια στη νέα επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση. Καλούμε τα σωματεία μέλη μας και όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα του Νομού μας να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη απεργία στις 18 Φεβρουαρίου και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 το πρωί στην Δημοτική Αγορά.

"Sponsored links"

Απαιτούμε:

  • Κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου (Ν.4837/16) και όλων των αντιασφαλιστικών Νόμων.
  • Επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης.
  • Πλήρη κρατική εγγύηση όλων των συντάξεων.
  • Δημόσια, καθολική, υποχρεωτική Κοινωνική Ασφάλιση. Καμία ιδιωτικοποίηση της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Δίνουμε αγωνιστική και δυναμική συμμετοχή στην 24ωρη απεργία

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς στις 10:30

ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις