24 ώρες Μίκης Θεοδωράκης το Σάββατο 28 Ιουλίου

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Χανίων και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Φίλων Μίκη Θεοδωράκη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης 2018 και στον απόηχο της περυσινής δράσης «είμαστε 1013», προχωράμε -μεταξύ άλλων- στην υλοποίηση της μεγαλύτερης σε διάρκεια εκδήλωσης για τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη.

Μία ολόκληρη ημέρα, 24 ώρες γεμάτες με μουσική, χορό, τραγούδι, προβολές, performances, video art, μικρά και μεγάλα σύνολα, σολίστες και ερμηνευτές.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει κατά το ηλιοβασίλεμα του Σαββάτου 28 Ιουλίου 2018 στην πλατεία Κατεχάκη, δίπλα στο θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” (Παλιό Τελωνείο) και θα ολοκληρωθεί κατά το ηλιοβασίλεμα της Κυριακής 29 Ιουλίου 2018.

"Sponsored links"

Στη εκδήλωση καλούνται και μπορούν να συμμετέχουν:

Σολίστες μουσικού οργάνου (πιάνο, κιθάρα ή άλλο μουσικό όργανο)
Μικρά μουσικά σύνολα (2-5 μέλη)
Μεγάλα μουσικά σύνολα (περισσότερα από 6 μέλη)
Επαγγελματίες τραγουδιστές με συνοδεία ενός ή περισσοτέρων οργάνων
Χορωδιακά σύνολα  a cappella , Χορωδίες με συνοδεία οργάνων
Σχολικές χορωδίες, Χορωδίες μουσικών σχολών
Ομάδες μαθητών μουσικών οργάνων υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους
Ομάδες μαθητών τραγουδιού υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους

Χορεύτριες/χορευτές επαγγελματίες, Ομάδες χορού
Ομάδες μαθητών χορού υπό την καθοδήγηση των καθηγητών/χορογράφων τους

Δημιουργοί Video Art, DJ’s , Μουσικοί παραγωγοί , Ηθοποιοί , Θεατρικές ομάδες.

Κάθε συμμετοχή μπορεί να έχει διάρκεια 15’, 30’ ή 45’.

Στη συναυλία θα υπάρξει προβεβλημένη ενότητα αφιερωμένη στη  σκηνική μουσική του συνθέτη, μουσική δηλαδή για όλα τα είδη των παραστατικών τεχνών, σύγχρονο θέατρο, αρχαία τραγωδία, όπερα, μπαλέτο, μουσικό δράμα κ.α.

Καλούμε τους καλλιτέχνες, τις καλλιτέχνιδες, τις ομάδες και τους φορείς του νησιού που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδήλωση αυτή στη δεύτερη ενημερωτική συνάντηση και συζήτηση στο Πνευματικό Κέντρο την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και ώρα 19.00 μ.μ. – 21:00 μ.μ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις