Υπο-νοούμενα

Κανένα σχόλιο

– Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΣ
Με μοναδικό θέμα (πρωτοφανές) τη δρομολόγηση πλοίου των Μινωικών στα Χανιά συνεδρίασε προχθές το ΣΑΣ.
Ο αξιότιμος κύριος Κουρουμπλής όση ώρα συνεδρίαζε το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών του υπουργείου Ναυτιλίας ήταν στο παρακείμενο γραφείο του.
Μόλις βγήκε η απόφαση (γνωμοδότηση) αποχώρησε και ο κύριος Υπουργός!
Το έωλο επιχείρημα του Συμβουλίου που πρώτος υιοθέτησε δημόσια ο κ. υπουργούς ήταν ότι στη γραμμή Χανίων – Πειραιά είναι μόνο τα πλοία της κοινοπραξίας ΑΝΕΚ – ΑΤΤΙCΑ και ότι «σπάει το μονοπώλιο» !
Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική γιατί τα Χανιά εξυπηρετούνται με πέντε (5) πλοία!
Ναι με πέντε:
1 της ΑΝΕΚ
2 της ΑΤΤΙCΑ
3 το Ρο Ρο ΠΕΛΑΓΙΤΗΣ
4 το Ρο Ρο ΤΑΛΩΣ
Το πλοίο της άγονης γραμμής Καστέλι Κισάμου – Κύθηρα – Πελοπόννησος.
Υπεραρκετά λοιπόν τα πλοία των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ που εξυπηρετούν κατά άψογο τρόπο τη γρμμή.
Είναι ονομαστή η φιλοξενία και η άψογη περιποίηση, το επίπεδο ποιότητας των υπηρεσιών της ΑΝΕΚ σε όλους. Όπως και η συμβολή της στον πολιτισμό και στον αθλητισμό του τόπου μας.
Η προαναγγελθείσα απόφαση από τον κύριο Κουρουμπλή και τα συγχαρητήρια που εισέπραξε από την εταιρία GRIMALDI, ήρθαν προχθές και έδεσαν με τη γνωμάτευση του ΣΑΣ.
Οι Χανιώτες βλέπουν και κρίνουν…
Πάντως με πληρότητα 45 % στα ημερήσια δρομολόγια πώς θα επιβιώσει ο ανταγωνισμός;
Ίδωμεν.

– ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ…
«Φωνή βοώντος εν τη ερήμω» κατάντησε ο τόπος. Οι αρμόδιες Αρχές κωφεύουν προκλητικά απέναντι στα παράπονα των πολιτών ή στα σχόλια των εφημερίδων που αναφέρονται σε θέματα της καθημερινότητας.
Και θυμάμαι σε αντίθεση με το σήμερα εγκύκλιο επί Ανδρέα Παπανδρέου που επέβαλε στις υπηρεσίες κάθε αρχής να απαντούν εντός τριημέρου στα θέματα της καθημερινότητας που έθετε ο Τύπος. Θυμάμαι και θλίβομαι για το σημερινό κατάντημα.

– ΚΙΝΔΥΝΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ
Σκάνδαλο και πρόκληση από τη ΔΕΗ και τα παρακλάδια της για την επικίνδυνη κολώνα τσιμέντου στην οδό Κτιστάκη.
Ας ενδιαφερθεί κάποιος έστω ο Δήμος Χανίων, πριν είναι πολύ αργά και θρηνήσουμε θύματα

"Sponsored links"

Υπονομευτής

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις