14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Νέα διάκριση για επιστήμονα του ΙΤΕ

Ημερομηνία:

Μια ακόμα διάκριση για το επιστημονικό προσωπικό του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, καθώς η ερευνήτρια του ΙΜΒΒ , Βασιλική Νικολετοπούλου, έγινε μέλος του FENS-KAVLI network for excellence scholars.

Το FENS-KAVLI NETWORK OF EXCELLENCE είναι ένα δίκτυο αριστείας υψηλού κύρους που αποτελείται από 30-35 εξαιρετικούς νέους νευρο-επιστήμονες στην Ευρώπη οι οποίοι αναγνωρίζονται ως οι πλέον ταλαντούχοι της γενιάς τους.

Το Δίκτυο υποστηρίζεται από το Ίδρυμα KAVLI και την Ομοσπονδία των Ευρωπαϊκών Εταιριών για τις Νευροεπιστήμες (Federation for European
Neuroscience Societies – FENS).

Το Δίκτυο άρχισε την λειτουργία του τον Μάιο του 2015.

Το όραμά του είναι να συμβάλει στη διαμόρφωση του μέλλοντος των Νευροεπιστημών «δίνοντας το τιμόνι» στους Νέους επιστήμονες. Αυτό θα επιτευχτεί μέσω ενεργειών που αυξάνουν τις ευκαιρίες για νέους επιστήμονες, επηρεάζουν την πολιτική για την έρευνα και ενισχύουν την σύνδεση της επιστήμης με την κοινωνία.

Νέα διάκριση για επιστήμονα του ΙΤΕ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...