Αύξηση στις κρατήσεις για Κρήτη από γερμανόφωνες χώρες

Κανένα σχόλιο

Μικρή ανάκαμψη εμφάνισαν οι πωλήσεις ταξιδιωτικών πακέτων για Ελλάδα, στο τελευταίο επτάημερο στις γερμανόφωνες αγορές, έναντι μειώσεων στο αμέσως προηγούμενο διάστημα, όπου όλες οι χώρες της Μεσογείου ήταν στο «κόκκινο», ενώ και σε ετήσια βάση, οι κρατήσεις εμφανίζουν μικρή αύξηση 3% με πρωταγωνίστρια την Κρήτη έναντι άλλων ελληνικών προορισμών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του HolidayCheck, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής ιστοσελίδας για όλες τις γερμανόφωνες χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), στην οποία ο καθένας μπορεί να βρει το ιδανικό ξενοδοχείο, να κλείσει τις διακοπές του και να έρθει σε επαφή με άλλους παραθεριστές, η οποία αντλεί από μια βάση δεδομένων με περισσότερες από 8 εκατομμύρια αξιολογήσεις ξενοδοχείων, εικόνες και βίντεο για να σας βρει την καλύτερη προσφορά, η Ελλάδα σε ετήσια βάση κινείται θετικά στο 3% στις κρατήσεις (έναντι 2% μέχρι τα τέλη Απριλίου και 3% μέχρι τα τέλη Μαρτίου 3%), έναντι:

– 3% της Ισπανίας (3% στα τέλη Απριλίου, 4% στα τέλη του Μαρτίου) – 6% της Τουρκίας (8% στα τέλη Απριλίου, 11% στα τέλη του Μαρτίου) – -9% της Αιγύπτου (-10% στα τέλη Απριλίου, -11% στα τέλη του Μαρτίου) – -2% της Ιταλίας (=2% στα τέλη Απριλίου, -2% στα τέλη του Μαρτίου) – -19% της Βουλγαρίας (-18% στα τέλη ΑΠριλίου, -15% στα τέλη του Μαρτίου) – -17% της Κύπρου (-19% στα τέλη Απριλίου, -21% στα τέλη του Μαρτίου) – 1% της Πορτογαλίας (1% στα τέλη Απριλίου, 2% στα τέλη του Μαρτίου)και – 9% της Τυνησίας, (10% στα τέλη Απριλίου)

"Sponsored links"

Την τελευταία εβδομάδα, η Ελλάδα ήταν στο 9%, η Τουρκία στο -6%, η Κύπρος στο 9%, η Αίγυπτος στο 8%, η Ισπανία ήταν αμετάβλητη, η Ιταλία στο -3% και η Βουλγαρία στο -40%.

Οι προορισμοί

Μεταξύ των προορισμών που εμφανίζουν αυξήσεις στις κρατήσεις σε ετήσια βάση, περιλαμβάνονται η Κέρκυρα, η Κρήτη και η Ρόδος. Αντιθέτως η Χαλκιδική εμφανίζει μείωση, ενώ η Κως έχει μηδενική μεταβολή. Μείωση εμφανίζουν και όλοι σχεδόν οι προορισμοί στην Αίγυπτο, ενώ και αρκετοί ισπανικοί προορισμοί, είναι στο «κόκκινο». Τις μεγαλύτερες αυξήσεις σημειώνουν η Ίμπιζα και η Τουρκική Ριβιέρα.

Αύξηση στις κρατήσεις για Κρήτη από γερμανόφωνες χώρες

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις