30% πάνω οι κρατήσεις για την Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Ο μεγάλος τουρ οπερέιτορ της Σκανδιναβίας, Apollo, ανακοίνωσε απευθείας πτήσεις προς τη Σητεία, λόγω αυξημένης ζήτησης για ταξίδια στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι.

Ο Apollo είναι ο μοναδικός τουρ οπερέιτορ από τη Σκανδιναβία που θα προσφέρει απευθείας αεροπορικές συνδέσεις με την ανατολική Κρήτη.

Επίσης, στο πρόγραμμα του τουρ οπερέιτορ στην Κρήτη την εμφανισή τους κάνουν φέτος εκτός από τη Σητεία, ο Μακρύγιαλος, το Παλαίκαστρο και η Ιεράπετρα.

"Sponsored links"

Οι κρατήσεις που καταγράφει για Ελλάδα προς το παρόν παρουσιάζουν αύξηση 24% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, ενώ το ποσοστό για την Κρήτη ανέρχεται σε +30%.

tornosnews.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today