Επιθεώρηση Χαρδαλιά στην Κρήτη, λίγο πριν έρθουν τα εμβόλια

Κανένα σχόλιο

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ήδη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, με στόχο, όπως έγινε γνωστό να πραγματοποιήσει αυτοψία στους χώρους του ΣΥΦΑΚ όπου θα γίνει η φύλαξη των εμβολίων για τον κορωνοϊό στην Κρήτη.

Η επίσκεψη του Υφυπουργού, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι ολιγόωρη και θα έχει επαφές μόνο με τους εμπλεκόμενους για το θέμα του εμβολιασμού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Αιγαίου και Κρήτης  έχει αναλάβει για την περιφέρεια Κρήτης την φύλαξη και διανομή των εμβολίων στα εμβολιαστικά κέντρα του νησιού. Το πόσα εμβόλια θα φτάσουν στην Κρήτη δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

"Sponsored links"

Χαρδαλιάς Ηράκλειο

Χαρδαλιά Ηράκλειο

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις