4η Βραδιά Οινογευσίας με κρασιά Χωρικής Οινοποίησης την Κυριακή 20 Αυγούστου στην Πανέθημο του Πλατανιά

Κανένα σχόλιο

Οι φίλοι του κρασιού καλούνται για τέταρτη χρονιά να φέρουν το κρασί τους σε ένα διαγωνισμό στο κλίμα του …καλού κρασιού.

Ελάτε με το κρασί σας σε μια βραδιά που περιλαμβάνει :

  • Σχολιασμό και βράβευση των κρασιών από ομάδα Οινογευστών
  • Κρασί και μεζέ
  • Διασκέδαση με Λαϊκή και Ρεμπέτικη Μουσική με τους Γιάννη Μελαμπιανάκη, Αρετούσα, Πάνο Βυντίνη και Ευρυπίδη Σταματίου.

Η διαδικασία της γευσιγνωσίας είναι ανοιχτή. Όποιος θέλει μπορεί να φέρει το κρασί του μέχρι τις 5.00 μμ την ίδια μέρα σε γυάλινο, διάφανο μπουκάλι 500 ml και να το παραδώσει στην επιτροπή γευσιγνωσίας. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε μπουκάλι και να  παραλάβουμε το δείγμα σας.

"Sponsored links"

Πληροφορίες  και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6948948067

Την εκδήλωση Συνδιοργανώνουν ο Αναπτυξιακός –  Πολιτιστικός φορέας   «Τα Όμορφα Χωριά Μας»,  και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πανεθήμου – Κρύας Βρύσης, ο Δήμος Πλατανιά, η Περιφερειακή Ενότητας Χανίων και η Πολιτιστική Εταιρεία Κρήτης

Η εκδήλωση εντάσσετε στα πλαίσια των εκδηλώσεων της δράσης

«Χωριά Με Φώτα Ανοιχτά» 2017.

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today