4 δηλητηριασμένα όρνεα στα Χανιά μέσα σε 1 μήνα

Κανένα σχόλιο

4 περιστατικά δηλητηριασμένων όρνεων καταγράφηκαν τον τελευταίο μήνα στα Χανιά, δυο στα Σφακιά και δυο στην Κίσαμο.

Από αυτά τα περιστατικά τα τρία όρνεα κατάφεραν μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανδρών της Δασικής υπηρεσίας, φιλοζωικών οργανώσεων για την Διάσωση Άγριων ζώων Κρήτης, αλλά και μεμονωμένων πολιτών, να κερδίσουν την μάχη και ένα δυστυχώς αυτό από την Ίμπρο να πεθάνει.

Πάντως σε όλες τις περιπτώσεις τα νεαρά αυτά όρνεα, ήρθαν δίπλα στον άνθρωπο για να σωθούν… λες και καταλάβαιναν ποιος κάνει τα σχέδια εξόντωσης τους…

"Sponsored links"

Είναι λυπηρό βέβαια το φαινόμενο αυτό και πρέπει να μας προβληματίσει με τις φόλες που πετάμε δεξιά και αριστερά.

Ας ελπίσουμε οτι θα είναι απο τα τελευταία περιστατικά, σε ένα είδος που είναι προστατευόμενο.

http://sadentrepese.blogspot.com/2019/08/4_29.html

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις