4 Ιανουαρίου ξεκινούν οι εμβολιασμοί στα Χανιά – Πρώτος θα εμβολιαστεί ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα προχωρήσουν οι εμβολιασμοί και στην Κρήτη με τον ΣΥΦΑΚ να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για την παραλαβή της πρώτης παρτίδας εμβολίων της Pfizer-BioNTech.

Ο αριθμός που θα φτάσει στην Κρήτη τις επόμενες ημέρες παραμένει άγνωστος όμως η πρώτη παρτίδα θα μοιραστεί στις υγειονομικές μονάδες της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Στα Χανιά, οι εμβολιασμοι θα ξεκινήσουν στις 4 Ιανουαριου με τον πρώτο που θα κάνει το εμβόλιο να είναι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων κ. Γιώργος Μπέας.

"Sponsored links"

Αναφέρει σχετικά σε ανάρτησή του στο facebook:

«Η Αρχή του Τέλους της Πανδημίας! Έφτασαν στη χώρα μας τα πρώτα εμβόλια των Pfizer/BioNtech. 4 Ιανουαρίου 2021 ξεκινάμε στο ΓΝ Χανίων τον εμβολιασμό των Υγειονομικών. Πάμε Δυνατά!!!»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις