40 κλήσεις με πρόστιμα για παραβάσεις του κώδικα κυκλοφορίας και πέντε άτομα στο αυτόφωρο για κόντρες στον ΒΟΑΚ

Κανένα σχόλιο

Τις τελευταίες μέρες υπήρχαν σχόλια και διαμαρτυρίες από πολίτες, τις οποίες επιβεβαίωσε η αστυνομία, ότι νεαροί οδηγοί μοτοσικλετών διαφόρων κυβικών μετέτρεπαν σε αγωνιστική πίστα τμήμα του ΒΟΑΚ, λίγο πριν τη νέα σήραγγα και στο νέο τμήμα του δρόμου Άγιος Νικόλαος – Καλό Χωριό. Δεδομένου ότι το σημείο έχει μια μεγάλη ευθεία, οι νεαροί αποφάσισαν να μετατρέψουν το δρόμο σε πίστα για κόντρες με τα μηχανάκια τους, κάνοντας αυτοσχέδιους αγώνες.

Προφανώς και το γεγονός εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους τόσο για τους ίδιους τους συμμετέχοντες, όσο και για τους ανυποψίαστους διερχόμενους οδηγούς, ενώ και η φασαρία που προκαλείται από τις πατενταρισμένες εξατμίσεις, δημιουργεί όχληση στις κοντινότερες κατοικημένες περιοχές.

Το πρώτο μήνυμα, δόθηκε ήδη, αργά το βράδυ της Τετάρτης, με συντονισμένη επιχείρηση της αστυνομίας, όταν, το Τμήμα Τροχαίας μαζί με τα ΤΑΕ και την Ομάδα Δίας, γύρω στις δέκα το βράδυ της Τετάρτης έσπευσε στο σημείο εκείνο του ΒΟΑΚ, όπου ήταν περίπου 60 νεαροί από τον Άγιο Νικόλαο και την Ιεράπετρα, προκειμένου να συμμετέχουν ή να παρακολουθήσουν τις κόντρες. Το κλιμάκιο της αστυνομίας βεβαίωσε 40 κλήσεις με πρόστιμα για παραβάσεις του κώδικα κυκλοφορίας και πέντε άτομα οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, σύμφωνα με την Αστυνομία.

"Sponsored links"

anatolh.com

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις