44χρονος που γεννήθηκε χωρίς πέος έκανε για πρώτη φορά σεξ

Κανένα σχόλιο

Η 28χρονη κοπέλα του είναι πολύ ενθουσιασμένη, καθώς όπως είπε: «Μπορούμε να το κάνουμε ακόμα και όταν είναι μεθυσμένος».

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής, ένας 44χρονος κατάφερε να κάνει σεξ για πρώτη φορά στην ζωή του…

Ο Andrew Wardle γεννήθηκε με εξωστρεφή ουροδόχο κύστη, κάτι που σημαίνει οτι αυτή βρίσκεται εξωτερικά του σώματός του και παρά το γεγονός οτι είχε έναν όρχι, δεν είχε καθόλου πέος.

"Sponsored links"

Προσπάθησε με διάφορες επεμβάσεις να δώσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζε, όμως καμία δεν είχε επιτυχία, με αποτέλεσμα να πέσει κατάθλιψη, να καταφύγει στο αλκοόλ και να φτάσει στο σημείο ακόμη και να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Πλέον όμως όλα έχουν αλλάξει χάρη σε μία επέμβαση διάρκειας 10 ωρών που έκανε του Ιούνιου και στην οποία του τοποθετήθηκε εμφύτευμα πέους, το οποίο είναι φτιαγμένο από το δικό του δέρμα και μυς.

Μέσω αυτού λοιπόν μπορεί επιτέλους να έχει ολοκληρωμένη ερωτική επαφή, καθορίζοντας εκείνος πότε θα έχει στύση και πότε εκσπερμάτιση, μέσω μία ειδικής βαλβίδας.

«Είναι καταπληκτικό, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχώ για το αν θα έχει στύση όταν γεράσει και αν θα χρειαστεί Viagra. Μπορούμε να το κάνουμε ακόμη και όταν είναι μεθυσμένος», είπε η 28χρονη κοπέλα του, Fedra από την Ουγγαρία, μετά την πρώτη επαφή που είχαν σε ένα ταξίδι τους στην Ολλανδία.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, Κράτησε μισή ώρα και ένιωσα φανταστικά. Ξέρω οτι υπάρχει ένα είδος τεχνολογίας μέσω μου, αλλά πλέον το νιώθω ως μέρος του εαυτού μου. Κατά κάποιο τρόπο είμαι μισός άνθρωπος και μισός ρομπότ», είπε ο 44χρονος.

Μάλιστα η όλη διαδικασία ενδεχομένως να του επιτρέψει να κάνει και παιδιά. Κάτι για το οποίο θα ενημερωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που θα κάνει.

Στα : Επιστήμη

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις