“Ντου” από το ΠΑΜΕ στην εκδήλωση με τον Υφυπουργό στο Ηράκλειο!

Κανένα σχόλιο

Ο Υφυπουργος Κοινωνικής Ασφάλισης παραχωρούσε ομιλία για τον ΕΦΚΑ όταν μπήκαν οι διαμαρτυρόμενοι στην αίθουσα κι επικράτησε ένταση – Έπεσαν και μερικές … “ψιλές”

Ένταση επικράτησε στο κτήριο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου όπου βρίσκεται ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, που επισκέπτεται στην Κρήτη και πραγματοποιεί ομιλία μετά από πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων του Ηρακλείου

Στο ΕΒΕΗ, ενώ πραγματοποιούσε ομιλία για τον ΕΦΚΑ,  “θερμή” υποδοχή του ετοίμασαν, μέλη του ΠΑΜΕ που τον ανέμεναν με πανό διαμαρτυρίας και συνθήματα, έξω από το κτήριο.

"Sponsored links"

Μόλις άρχισε η εκδήλωση, οι διαμαρτυρόμενοι ‘πολιόρκησαν” το κτήριο, κατάφεραν κι έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό, εισέβαλαν στην αίθουσα κι επικράτησε ένταση!

Έπεσαν, μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, και μερικές … “ψιλές” μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ!

Στη συνέχεια, οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν φωνάζοντας συνθήματα και η εκδήλωση συνεχίζεται κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας…

pame_170217_191021

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today