48ώρη σφράγιση αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Με ενημέρωση που λάβαμε, οι υπηρεσίες της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μετά από  ελέγχους που διεξήγαγαν την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, διαπίστωσαν σε δύο Αθλητικές εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων, σωρεία παραβάσεων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν οι διατάξεις του άρθου 13Α Ν.2523/1997 και οδήγησαν στην 48/ωρη σφράγιση των προαναφερόμενων αθλητικών εγκαταστάσεων το Σαββάτο 10 Μαρτίου.

 

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις