5ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Την Τρίτη 24 Ιούλη ώρα 20:30 στο Κηποθέατρο “Μάνος Χατζηδάκις” στο Ηράκλειο και την Τετάρτη 25 Ιουλίου στις 8.30μμ στο φιλόξενο χώρο του οινοποιείου  Μανουσάκη στον Βατόλακκο Χανίων, η Μαρια Μανουσάκη διοργανώνει το 5ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Κρήτης, Μια εμπνευσμένη συνεργασία από τρία σπουδαία μουσικά σχήματα τα οποία θα παρουσιάσουνε αυθεντικές συνθέσεις με κοινή αναφορά στο Κρητικό τοπίο.

Τα τρία σχήματα που συμμετέχουν είναι:

Βασίλης Σταυρακάκης Φωνή και μαντολίνο- Ζαχαρίας Σπυριδάκης Φωνή και λίρα- Γιώργος Μανωλάκης Φωνή και λαούτο – Γιαννης Παπατζανής Κρουστά.

"Sponsored links"

5ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Κρήτης

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις