5 κρούσματα στη διαδικασία των rapit test της Πλατείας Δημοτικής Αγοράς | Φωτός

Κανένα σχόλιο

5 θετικά κρούσματα ανιχνευτηκαν μέσω της διαδικασίας του rapid test που πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Η σημαντική αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες και στα Χανιά φαίνεται ότι κινητοποίησε τους πολίτες αφού μέσα στο διάστημα των 4 περίπου ωρών, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, σχεδόν 800 Χανιώτες έσπευσαν να πραγματοποιήσουν το τεστ.

Τα 5 κρούσματα στην αναλογία των 800 τεστ σίγουρα δε φαντάζει μεγάλος αριθμός, όμως είναι σίγουρα πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με προηγούμενες καταγραφές που έχουν γίνει με τη διαδικασία του rapid test στα Χανιά ενω πρέπει να επισημάνουμε και τη χαμηλότερη αποτελεσματικότητα στην καταγραφή που έχουν τα συγκεκριμένα τεστ.

"Sponsored links"

Σημειώνουμε ότι την ανησυχία τους εκφράζουν οι αρχές στην Κρήτη κυρίως λόγω της κυριαρχίας της βρετανικής μετάλλαξης που είναι πιο μεταδοτική, αν και δεν έχει εξακριβωθεί κατά πόσο προκαλεί και σοβαρότερη ασθένεια.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η συμμετοχή ήταν μεγάλη.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις