5 πρόστιμα των 150 ευρώ και στα Χανιά σε πολίτες που δε φορούσαν μάσκες σε σούπερ μάρκετ – Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι σε όλη την Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Η αύξηση των κρουσμάτων έφερε αυστηροποίηση των μέτρων. Οι υπουργοί  άρχισαν να φοράνε μάσκες παντού ακολουθώντας τις οδηγίες των λοιμοξιολόγων, και μαζί με την αλλαγή στάσης της ελληνικής πολιτείας, άρχισαν να πέφτουν και τα πρόστιμα. Και είναι βαριά…

Στα Χανιά, χθες επιβλήθηκαν 5 πρόστιμα σε πολίτες που δε φορούσαν μάσκα ενώ ψώνιζαν σε σούπερ μάρκετ με τις αρχές να τονίζουν σε κάθε τόνο ότι οι έλεγχοι το επόμενο διάστημα θα αυστηροποιηθούν.

Ήδη είναι αισθητή μία αλλαγή στη συμπεριφορά των πολιτών αφού από το χαλαρό κλίμα των προηγούμενων εβδομάδων τις τελευταίες ημέρες και στους δρομους των Χανίων, όλο και πιο συχνά βλέπεις ανθρώπους να κυκλοφορούν φορώντας μάσκες.

"Sponsored links"

Όπως δήλωσε και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Κρήτης, Αντώνης Ρουτζάκης, στα Ρεθυμνιώτικα νέα:

“Καταλαβαίνω πως είναι πολύ αυστηρό το πρόστιμο των 150 ευρώ, όμως αυτός είναι ο νόμος κι εμείς ως Αστυνομία οφείλουμε να τον εφαρμόσουμε. Η μάσκα κοστίζει πολύ λιγότερο από το πρόστιμο κι ας φροντίσουν όλοι οι πολίτες να κάνουν χρήση τους όπου είναι υποχρεωτική πρώτον για λόγους δημόσιας υγείας και δεύτερον για να αποφύγουν να καταβάλλουν το ποσόν των 150 ευρώ. Οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν και θα γίνονται σε καθημερινή βάση.”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις