5 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή για το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Νίκου Μανουσέλη

Κανένα σχόλιο

Αυστηρή η ποινή του Τριμελές Πλημμελειοδικείου Χανίων στην υπόθεση του θανάτου του Χανιώτη οικονομολόηου Νίκου Μανουσέλη σε τροχαίο δυστύχημα.

Το δικαστήριο αποφάσισε να επιβάλλει την αυστηρότερη των ποινών για την κατηγορία του φόνου εξ αμελείας, δηλαδή, 5 χρόνια φυλακή δίχως αναστολή και δίχως δυνατότητα μετατροπής της ποινής σε χρηματική.

Υπενθυμίζουμε ότι το ατύχημα είχε συμβεί στις 29 Ιουλίου του 2013 επί το ύψος του Αγίου Ματθαίου όταν seat ibiza κόκκινου χρώματος πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και κτύπησε το μηχανάκι που επέβαινε ο Νίκος Μανουσέλης με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του.

"Sponsored links"

Τελικά, μία βδομάδα μετά, ο γνωστός οικονομολόγος υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Νίκος Μανουσέλης ήταν συνιδιοκτήτης της Εταιρίας Συμβούλων «ΕΡΜΗΣ» καθώς και πτυχιούχος Οικονομολόγος της Ανώτατης Σχολής Οικονομικών Επιστημών. Επίσης ήταν μέλος του Δ.Σ. της Παγκρήτιας Τράπεζας και μέλος της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚ Χανίων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις