5,2 εκατ. ευρώ το ποσό για τις αποζημιώσεις από τις πλημμύρες της 26ης Οκτωβρίου στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Στα 5,2 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ποσό για τις αποζημιώσεις από την κακοκαιρία της 26ης Οκτωβρίου στην περιοχή των Χανίων.

Σύμφωνα με έρευνα της ΕΑΕΕ μεταξύ των ασφαλιστικών επιχειρήσεων οι οποίες αποτελούν μέλη της, η μεγαλύτερη γεωγραφική συγκέντρωση ζημιών, καταγράφεται στα Χανιά ενώ η μέση δηλωθείσα ζημία φθάνει τα 37.164 €.

Η έρευνα περιέλαβε τον γεωγραφικό προσδιορισμό των ασφαλισμένων κινδύνων, σε επίπεδο περιοχής, καθώς και την κατηγοριοποίηση των ασφαλισμένων κινδύνων σε κατοικίες, ξενοδοχεία, εμπορικούς κινδύνους και βιομηχανικούς κινδύνους.

"Sponsored links"

Στην έρευνα συμμετείχαν 27 ασφαλιστικές επιχειρήσεων, μέλη της ΕΑΕΕ, οι οποίες εκτιμάται ότι αθροίζουν το 98,8% της παραγωγής ασφαλίστρων του κλάδου «Πυρκαϊάς και στοιχείων της φύσεως».

Για τον εμπορικό κλάδο, η πρόβλεψη αποζημίωσης για τις 72 περιπτώσεις οι οποίες δηλώθηκαν είναι 1.881.721 ευρώ, με μέση ζημιά τις 26.135 ευρώ, δηλώθηκαν 24 κατοικίες με πρόβλεψη αποζημίωσης 320.562 ευρώ και μέση ζημιά τις 13.357 ευρώ ενώ η μέση ζημιά για 44 ξενοδοχεία ήταν 61.089 ευρώ και η πρόβλεψη αποζημίωσης φτάνει στα 2.687.910 ευρώ.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις