Με 6 μετάλλια στις αποσκευές επέστρεψε ο ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ LINES

Κανένα σχόλιο

Mε αιχμή του δόρατος τον Τζωρτζάκη Πολυχρόνη που κέρδισε το χρυσό στο σκράτς ανδρών παρά το γεγονός ότι είχε πτώση στην διάρκεια του αγώνα έπειτα από άψογη συνεργασία με τον αδερφό του Γιώργο κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα με ένα κύκλο διαφορά από τους υπόλοιπους αθλητές και να φτάσει τις 7 νίκες φέτος, που είναι μόλις πρώτη χρονιά στην κατηγορία ανδρών.

podilas_00_resize.jpg Τα αδέρφια Τζωρτζάκη μαζί με τους Δρακάκη Γιάννη και Φραγκιουδάκη Γιάννη κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο στην ομαδική καταδίωξη, οι άνδρες αθλητές του ΤΑΛΩ ΑΝΕΚ LINES έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση παρά το γεγονός ότι έχουν συμμετάσχει σε πολλούς και δύσκολους αγώνες από την αρχή της χρονιάς και έχουν κουραστεί αρκετά και έχασαν για ένα δευτερόλεπτο την πρώτη θέση.

"Sponsored links"

Πολύ καλή παρουσία και για τους έφηβους Χαιδεμενάκη Δημήτρη, Βρουβάκη Νίκο, Πάλλης Σταμάτης της ομάδας όπου κατέκτησαν την 3η θέση στο ομαδικό σπρίντ και την 4η στην ομαδική καταδίωξη με 200χιλ διαφορά από την δεύτερη ομάδα.

podilas_02_resize.jpgΣτα ατομικά ο Πάλλης Σταμάτης στο αγώνισμα των πόντων ήταν 2ος με αρκετή βοήθεια από τον συναθλητή του Βρουβάκη Νίκο. Στις κορασίδες η Κανδυλάκη Ελευθερία κατέκτησε 2 αργυρά μετάλλια στα 200μ και στο σκράτς συνδυάζοντάς τα με πολύ καλή εμφάνιση. Στις γυναίκες η Αλτχάουζ Άρτεμις κατετάγη 9η στα 200μ παρά το γεγονός ότι συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες πίστας ενώ η Πρίντεζη δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού. Επόμενως αγώνας είναι ο Γύρος Κρήτης 18-20/04 που διοργανώνει ο Π.Ο.Ρεθύμνου και ο Αγώνας κατάβασης στην Καλαμάτα 20/04 που διοργανώνεται από τον Σπαρτιατικό.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live