6 εκ. ευρώ για την ανακατασκευή των Ιταλικών Στρατώνων

Κανένα σχόλιο

Μετά την ολοσχερή καταστροφή από την πυρκαγιά των Ιταλικών στρατώνων, ενός από τα ιστορικότερα κτίρια των Χανίων, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Σταθάκης, σε δήλωσή του, αναφέρει πως μετά από συνεννοήσεις με συναρμόδια υπουργεία, δεσμεύεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεωντο ποσό των 6 εκ. ευρώ για την ανακατασκευή τους.

Αναλυτικά, ο υπουργός Περιβάλλοντος – Ενέργειας και βουλευτής Χανίων, στη δήλωσή του αναφέρει:

«Σε συνεννόηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση, η Κυβέρνηση αποφάσισε να δεσμεύσει από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ για την πλήρη ανακατασκευή του κτιρίου των ιταλικών στρατώνων, διατηρώντας πλήρως τα αρχικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά του».

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις