6 τόνοι αρνίσιο κρέας προς κοινωνικούς φορείς από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Κανένα σχόλιο

Στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας, βρέθηκε η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και αυτό το Πάσχα, συνεισφέροντας ώστε αυτές τις εορταστικές ημέρες να μην λείψουν από το τραπέζι των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη την βοήθειά μας, βασικά είδη.

Προς το σκοπό αυτό η Τράπεζα, την Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου διαμοίρασε 6 τόνους αρνίσιου κρέατος στους παρακάτω κοινωνικούς φορείς του Νομού Χανίων, οι οποίοι με την σειρά τους φρόντισαν για την διανομή τους στο κοινό:

 1. Κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Χανίων
 2. Κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Πλατανιά
 3. Κοινωνικό παντοπωλείο Δήμου Αποκορώνου
 4. Παντοπωλείο αλληλεγγύης Χαλέπας του συλλόγου Κύτταρο
 5. Κεντρικό Συσσίτιο Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας & Αποκορώνου
 6. Αννουσάκειο Θεραπευτήριο
 7. Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Σπλάντζιας
 8. Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Παχιανών
 9. Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών
 10. Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Νέας Χώρας
 11. Συσσίτιο Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου
 12. Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Λενταριανών
 13. Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου Καλαμακίου
 14. Συσσίτιο Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων
 15. Ενοριακό Κέντρο Αγίου Νικολάου Σούδας
 16. Περιφερειακό Τμήμα Χανίων Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

 

"Sponsored links"

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρεται ότι:

«Η εταιρική κοινωνική ευθύνη και οι σχετικές δράσεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την έννοια του συνεταιρισμού και τον χαρακτήρα της Τράπεζας. Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων αποτελώντας ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, θα συνεχίσει να λαμβάνει πρωτοβουλίες για την στήριξη και ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται, αποδεικνύοντας σε κάθε ευκαιρία ότι δεν πρόκειται για ένα απρόσωπο πιστωτικό ίδρυμα αλλά για μία τράπεζα κοινωνική και ανθρώπινη, που διαθέτει πολλά ποιοτικά στοιχεία, τα οποία την διαφοροποιούν θεμελιωδώς σε σχέση με τον ανταγωνισμό.»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

admin
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
 • Ό,τι να 'ναιΣΑΒΒΑΤΟ, 12:00 pm - 2:00 pmμε τον Μάνο Βουλαρίνο και Πέτρο Νικολάου
  Ο Μάνος Βουλαρίνος και ο Πέτρος Νικολάου σε μια εκπομπή χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο και ειρμό (όπως ακριβώς και οι ίδιοι) αδικούν όσους πιο πολλούς μπορούν.