7ο Διεθνές Συμπόσιο και 29ο Εθνικό Συνέδριο Επιχειρησιακής Έρευνας στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Η Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης και η Ελληνική Εταιρία Επιχειρησιακών Ερευνών διοργανώνουν διεθνές επιστημονικό συνέδριο στα Χανιά
στις 14 – 16 Ιουνίου 2018 με θέμα:

«Η συμβολή της Επιχειρησιακής Έρευνας, των Νέων Τεχνολογιών και της Καινοτομίας στον Αγροτικό & Τουριστικό τομέα»

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων.

"Sponsored links"

Στόχος

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η διάδοση των πρόσφατων επιστημονικών εξελίξεων στον τομέα της Επιχειρησιακής Έρευνας και της Διοικητικής Επιστήμης στην Ελλάδα και η προώθηση της διεθνούς συνεργασίας μεταξύ ερευνητών και επαγγελματιών. Ο ειδικός στόχος του φετινού συνεδρίου είναι να υπογραμμίσει τον ρόλο και τη σπουδαιότητα της Επιχειρησιακής Έρευνας, των Νέων Τεχνολογιών και της Καινοτομίας στη γεωργία και τον τουρισμό.

Παράλληλα με τις εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν τέσσερις ειδικές συνεδρίες σε θέματα Μάρκετινγκ και θέματα Ενέργειας – Κλιματικής Αλλαγής.

Ενδεικτικά θέματα

Στο συνέδριο μεταξύ άλλων επιστημονικών θεμάτων περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα:

  • Αγροτική παραγωγή και Καινοτομία Αγροτοτουρισμός
  • Πολιτική διαχείρισης αγροτικών συνεταιρισμών Τουρισμός και πολιτιστική κληρονομιά
  • Εφαρμογές της Επιχειρησιακής Έρευνας στην διαχείριση αγροτικών και δασικών εκμεταλλεύσεων Η φιλοξενία στον τομέα του τουρισμού
  • Εφαρμογές καινοτομίας στον αγροτικό και τουριστικό τομέα Εφαρμογές ‘έξυπνης’ γεωργίας

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις