75 σχολεία υπό κατάληψη στην Κρήτη!

Κανένα σχόλιο

Με κύριο αίτημα τη μη χρήση μάσκας τελούν υπό κατάληψη συνολικά 75 σχολεία σε όλη την Κρήτη με την έναρξη της νέας εβδομάδας. Πρόκειται για Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ κυρίως στον νομό Ηρακλείου.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης υπό κατάληψη βρίσκονται 44 σχολεία στον Νομό Ηρακλείου, 15 στον νομό Χανίων, 8 στον νομό Ρεθύμνου και 8 στον νομό Λασιθίου.

Ειδικά για το Ηράκλειο, υπό κατάληψη βρίσκονται σχεδόν όλα τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενώ σε κάποιες περιπτώσεις εκτός από την εναντίωση στη χρήση μάσκας, οι μαθητές επικαλούνται ελλείψεις προσωπικού, ζητούν ολιγομελή τμήματα και άλλα αιτήματα.

"Sponsored links"

efsyn.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις