Το Podemos καταγγέλλει τον «εκβιασμό» εκ μέρους των πιστωτών

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με το Podemos, «οι διεθνείς πιστωτές, με πρώτο το ΔΝΤ, δεν δέχθηκαν να πληρώσει η Ελλάδα τα χρέη της μέσω της αύξησης της φορολογίας των μεγάλων ελληνικών περιουσιών, όπως πρότεινε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ». Όμως απαίτησαν να τα πληρώσει «με τα χρήματα των πιο φτωχών οικογενειών».

«Μπροστά στο τελεσίγραφο και τον εκβιασμό των πιστωτών, η ελληνική κυβέρνηση αντέδρασε με υποδειγματικό τρόπο: δίνοντας τον λόγο στον λαό για να αποφασίσει με δημοκρατικό και κυρίαρχο τρόπο για το μέλλον του», συνεχίζει το Podemos.

Σύμφωνα με το ισπανικό κόμμα, «με την αδιαλλαξία τους, οι πιστωτές κατέδειξαν πως αυτό που κυρίως τους ενδιαφέρει δεν είναι να επιλύσουν την κρίση του ελληνικού χρέους, αλλά να υποτάξουν και να ανατρέψουν μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση για να καταδείξουν πως δεν υπάρχει εναλλακτική επιλογή» από τη φιλελεύθερη πολιτική λιτότητας που ακολουθείται σήμερα.

"Sponsored links"

left.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις