79χρονη στην Αγιά Μαρίνα έδωσε μαρτυρικό τέλος στη ζωή της

Κανένα σχόλιο

Σε αυτοκτονία τελικά οφείλεται ο θάνατος μίας 79χρονης γυναίκας από την Ουκρανία που ζούσε στην περιοχή της Αγιάς Μαρίνας.

Η γυναίκα βρέθηκε μέσα στο σπίτι της νεκρή, τις πρώτες πρωινές ώρες, με το πρόσωπό της να είναι τυλιγμένο με μία σακούλα.

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, πρόκειται για αυτοκτονία αν και οπωσδήποτε προκαλεί εντύπωση η επιλογή αυτού του μαρτυρικού τρόπου που επέλεξε η γυναίκα για να δώσει το τέλος στη ζωή της.

"Sponsored links"

Πάντως, οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις